Szept. 01. 17:12:26

“Mazarife. Bar. Kajat csak 7 utan lehet enni, (idiota spanyol idoszamitas)  konyha meg nincs abban az albergue-ben, ahol mi szalltunk meg. Fajn. Azert mondom, hogy mi, mert velem van Luana, a brazil csajszi. Egy napon erkeztunk Madridba, egy  napon indultunk a nagy utra. (es a francia srac ugyanaznap fejezte be kerekparral).

Maris annyi ismerost szereztem hogy na. Luana, Lara, Sandra, meg a skacok: a francia, az angol (a holland utanfutoval) meg a harom spanyol izomember.. (csak lanyoknak: kib**** jo segguk van ezeknek a biciklis pasiknak, kar, hogy az elobb panaszkodott az angol srac hogy vannak NEMI (az egy ee betu akart lenni:D) szervi problemai… lol:) Egyszoval mar ezert is megerte idejonni, a negyzetmeterre eso alfahimek szama igen magas :D

Visszaterve a kulturara: Leonban csoveztem egz napot, majd leirom, de tenyleg. Kerdezzetek, es megmondom mi hol van. A kedvenc varosom.

Lassan lejar a net ideje, elkoszonok. Faj a derekam a tul  nehez taskatol, majd most kidobalom a felesleget. Ne aggodjatok, jol vagzok, sot!! Extra fajn ez a Caminozas :)

Ja, es a keservesen, ora alatt megtett utolso 5kmes szakaszt a baros pultos srac busszal harom…ooo nem, ketto perc alatt teszi meg minden nap XD”

 

Advertisements